Savoare de la bunica din camara – stoc de alimente in borcane cu capac

Pentru unii toamna este anotimpul perfect de a capta in fotografii cromatica si explozia fabuloasa a culorilor magice. Pentru altii au impregnata in suflet satisfactia roadelor pe care le-au cules cu atata fericire si multumire.

Fapt pentru care vedem pe retelele de socializare gospodinele care etaleaza fotografii cu tot felul de bunatati, retete sau borcane cu dulceturi, zacusta si muraturi de care sunt atat de mandre. Sunt si acele persoane care le-au primit de la bunica din camara si se lauda cu ele, insa asta este o alta poveste.

Cert este ca toamna este un anotimp binecuvantat, plin de culori minunate si roade de tot felul de care ne bucuram fiecare dintre noi.

Pregatiti de iarna?

Daca te afli printre persoanele care isi doresc sa isi aprovizioneze camara cu tot felul de bunatati perfecte pentru iarna, atunci vei avea nevoie de stocul de borcane cu capac de la magazinul noi.ro. De ce? Pentru ca sigur iti doresti sa le cumperi la un pret avantajos, ai nevoie de un stoc mai mare pentru mai multe sortimente si nu iti doresti sa pierzi timp prin piete sau magazine pentru a le achizitiona. Asadar, pregateste zacusta pentru ca de livrarea de borcane cu capac se ocupa magazinul Noi!

Bucura-te de savoarea alimentelor cu borcanele potrivite

Pe seama ca multe gospodine pun accent indeosebi pe reteta, aceasta trebuie preparata cu mare atentie. Gramajul potrivit face diferenta, insa secretul consta si in alegerea borcanelor potrivite. Vei prefera cele cu capac pentru ca trebuie sterilizate in asa fel incat sa fie rezistente si sa pastreze savoarea alimentelor pe toata iarna.

Multe gospodine pastreaza borcanele de la un an la altul, insa asa cum stim si povestea masinilor de spalat unde niciodata nu mai gasim perechea la sosete, asa se intampla uneori si cu capacele de la borcane. Nu se mai potrivesc si opteaza pentru alte artificii care de cele mai multe ori nu functioneaza. O bucata de ciolofan prinsa cu o bucata de iuta nu este intotdeauna o optiune, mai ales daca acele borcane trebuie sterilizate.

In plus, utilizarea acelor capace mai multi ani la rand nu este nici ea o optiune foarte buna avand in vedere ca in timp acestea ruginesc sau nu mai sigileaza bine.

Pana la urma, achizitionarea lor an de an nu este o investitie atat de mare, mai ales ca in magazinul online noi.ro se gasesc la preturi super accesibile.

De ce sa alegi magazinul noi.ro

Acest magazin este de tip cash and carry, ceea ce inseamna ca are o gama foarte vasta de tot felul de produse. In plus, preturile sunt super accesibile mai ales daca produsele sunt cumparate la set. Cat despre oferte, atat persoanele fizice cat si cele juridice se pot bucura de ele.

Spre exemplu cei care achizitioneaza de aici produse de o valoare de 3000 de ron, vor primi un discount de 1%. Pentru o valoare de 5000 de ron, un discount de 2%, iar pentru o valoare de 10.000 de ron, 3%.

Descopera asadar gama de produse de la noi.ro si bucura-te de ofertele de pret.

Toamna aceasta camara ta va avea savoarea si gustul ce iti aminteste de copilarie!

Date de contact:

comenzi@noi.ro