Cadouri amuzante de Mos Nicolae

Ziua de 6 decembrie este facuta pentru a incanta persoanele dragi cu o mica surpriza, daca este si  amuzanta, nu va deranja cu nimic. Desigur, un cadou de Mos Nicoale nu ar trebui sa coste la fel de mult ca cadoul de Craciun. Exista insa o serie de cadouri ingenioase de Mos Nicolae pe Jubi care ofera un zambet urias si o veselie ce va bucura pe cei prezenti.

De la o stampila de carne de gratar la o ghilotina de carnati sau salam pana la cadouri  de Mos Nicolae practice, dar amuzante,  de care are nevoie fiecare persoana, va prezentam o parte din ele pentru a va inspira si amuza.

Cadouri de Mos Nicoale amuzante, dar practice

Un cadou de Mos Nicolae care va pune un  zambet pe fata celui care il va primi este un set format din desfacator de vin, tirbuson si dop intr-o forma amuzanta, un produs pentru curatarea cuptorului cu microunde, inedit si vesel sau o bratara anti-tantari pentru copii in forma de broscuta, fiind o modalitate draguta si practica de a proteja copiii de insecte in sezonul cald ce va urma in anul viitor.

O alta propunere este reprezentata de hartie igienica Sudoku,fiind o rola durabila de hartie igienica Sudoku care ofera distractie atat pentru  oaspetii tai cat si pentru membrii familiei atunci cand sunt la baie. Acest cadou de Mos Nicolae  adauga un plus de distractie dar functioneaza si corespunzator scopului pentru care a fost creata, deoarece este o hartie igienica cu mai multe straturi.

Gratarul este la putere

Da, fiecare mascul al casei este un rege al gratarelor, si , ce mod mai inspirat de a recunoaste acest lucru exista ,daca nu oferirea cadouri de Mos Nicoale realizate exact cu acest scop. Amuzant si inspirat este considerat si acest gratar portabil in forma de servieta barbeque care poate sa  fie depozitat perfect in portbagaj,va evita procesul de instalare plictisitor si ofera o supriza placuta celui care se va bucura de acest cadou de Mos Nicolae.

Se poate adauga, cu acelasi scop, si o servieta cu ustensile pentru gratar, care  vine cu tot ce este necesar pentru un gratar de succes. Alt cadou amuzant poate sa fie o stampila de carne de gratar care sa inspire ego-ul celui care este responsabil mereu cu gratarulsi sa fie creativ in mesajele scrise pe care le adauga carnii pregatite. Cum intodeauna ungratar bun este insotit si de o bere mereu, o centura de bere sau o borseta cu burta de bere au clar scopul de a binedispune masculul care le va primi.

Costume amuzante

Un cadou de Mos Nicoale funny, de data aceasta pentru copii, poate sa fie un costum Superman sau Batman pentru copii, cu varste cuprinse intre 6-12 ani, costumul avand atasata si o pelerina detasabila. Nu este foarte amuzant ca, in dimineata zilei de Mos Nicoale, sa ai in casa ta cativa eroi deghizati?

Indifierent de ce  cadou de Mos Nicoale vei alege, trebuie sa te bucuri de aceste zile de sarbatoare si sa aduci veselie in fiecare familie, doar inspira-te  din lista noastra si vei avea succes.