despre

Salut ! Oricine ai fi si indiferent de modul in care ai ajuns sa citesti asta, esti bine venit, chiar daca, in realitate, s-ar putea sa-ti dau senzatia ca nu esti. Dar sa lasam realitatea, caci pana la ea, trebuie sa admitem ca-i cale lunga.
Nu sunt si nici nu cred ca voi fi vreodata blogger. Sunt doar un om cu blog. Si scriu…ca sa continui sa fiu. Acest blog reprezinta pentru mine mai multe lucruri, cum ar fi: exercitiu de perseverenta, spatiu de joaca, loc de exprimat frustrari, dorinte, opinii, sau pur si simplu un jurnal virtual. Multam’ de-ai trecut pe-aici, ramane la alegerea ta de vei reveni sau nu…
Trebuie sa precizez de la bun inceput ca  blogul nu se vrea a fi si e foarte posibil sa nu fie prea optimist, pentru ca autorul e un pesimist convins. Si nu crede prea tare in puterea sa de schimbare, iar daca nu crezi, cum oare sa reusesti s-o faci ? Dar, dupa cum omul in esenta sa nu este niciodata in intregime sfant sau in intregime pacatos, este posibil sa gasesti si-n amalgamul meu cateva farame de accente pozitive.
Pe langa faptul ca nu e optimist (si aici s-ar putea sa zici : “dar de ce trebuie sa fie optimist?”-like that if you’re doing it) blogul poate fi considerat o greseala, caci m-am asezat sa scriu  cu mult inainte de-a ma ridica sa traiesc. Insa, dupa cum orice dificultate poarta samanta unui avantaj echivalent, asa si aceasta greseala are sanse de a culmina in ceva bun.

Acum voi continua in a mai spune cateva cuvinte despre mine, asa cum ma pricep eu, mai bine sau mai rau.
Sunt un tip simplu dar foarte complicat in acelasi timp (ma complic de foarte multe ori in inutilitati), un om care stie prea putin sa traiasca desi viata lui se poate sfarsi in orice moment (sau cel putin asa simt uneori) -iata prima doza de pesimism.
Imi place simetria si asta face sa ma urasc cate un pic in fiecare zi. Traiesc adesea intr-o stare de suportare de sine. Nu stiu sa ma iubesc si de aceea nu te iubesc nici pe tine; doar te pot aprecia, subiectiv, ca om.
Imi place sa mananc si sa beau, preferabil lucruri bune, simple si sanatoase, sau cel putin gatite in casa, pe cat posibil neambalate si netrase prin uzina.
Imi place vinul rosu, de aceea consider ca vinul alb nu e vin adevarat. Mi se pare o idee proasta sa fac cadou o sticla de bautura, desi nu m-ar deranja deloc sa primesc cadou o sticla de bautura.Mai imi place si berea pe deasupra, si, de multe ori si apa :)).
Imi plac tigarile, ma fascineaza, insa incerc pe cat posibil sa fiu un fumator nepracticant.
Imi place iarna, pana vine iarna… si imi place vara, pana vine vara. Si cred ca adevarul e undeva intre ele ;))
Imi place ideea de a face miscare, mai mult ideea, pentru ca realitatea este ca sunt un om destul de sedentar. Imi plac cateva sporturi, ideosebi fotbalul, urmat de tenisul de masa, biliardul, badmintonul. Mai imi place fitnessul haotic, de care sper sa ma apuc in curand, sau intr-un curand…
Imi place noaptea, pentru ca e mult mai pustie si mai linistita decat ziua, si pentru ca mai are ceva special: luna. Luna pe care de multe ori o ignor, desi zic acum ca-mi place.
Imi doresc sa ajung sa traiesc macar dupa acest  motto pe care am senzatia ca eu l-am inventat, “macar” pentru ca mi se pare un pic jalnic pentru un motto : If you make plans, at least start them…

Leave a Reply