Somnul de calitate te face fericit! Dar ai lenjeria de pat potrivita? Gospodina Vesela te ajuta!

Ne dorim sa fim sanatosi, fericiti si zilnic sa avem energia necesara de a rezolva toate to-do list-urile. Insa nu e totul asa simplu pe cum ne-am dori, iar uneori suntem epuizati, tristi, iar aceste lucruri afecteaza si sistemul imunitar. Ca sa nu mai vorbim despre stres, griji constante, ce ne pot imbolnavi grav.

Un moment al zilei este totusi asteptat de oricine, iar acela este cel in care dormim. Dar chiar si asa si acest aspect poate fi perturbat de numerosi factori, iar tu te trezesti si mai obosit si, in plus, irascibil. Unul dintre acei factori care pot influenta calitatea somnului, este o lenjerie de pat aleasa nepotrivit.

In ce lenjerie te simti tu bine?

Daca ar fi sa ghicesc, probabil te-as nimeri. Fiindca majoritatea persoanelor prefera lenjeriile din bumbac. Sunt moi si placute la atingere, trainice, rezistente la spalari si multe utilizari si sunt ideale pentru orice anotimp. Bumbacul va ramane textilul din topul preferintelor, pentru ca prezinta caracteristici greu de egalat.

Acest material este printre cele mai bune la absorbtia umezelii, iar tu stii asta daca detii prosoape din bumbac in bucatarie sau baie. Deci, in cazul lenjeriei de pat, bumbacul absoarbe umezeala in exces, oferindu-ti pe parcursul noptii senzatia de racoare si prospetime.

Iar acest lucru este in special dorit de oameni pe parcursul verii. Dar bumbacul este ideal si iarna, in special daca tesatura este mai groasa. Nu te va supraincalzi, insa va mentine caldura emanata de corpul tau, iar tu ai sa dormi fericit, ca intr-un cocon moale, confortabil si calduros.

Gospodina Vesela vine cu o gama variata de lenjerii din bumbac satinat sau finet gros, pentru zilele geroase. Modelele sunt deosebite, regasesti dimensiuni variate, ba chiar si promotii la oricare modele ai alege de pe site. De asemenea, se gasesc chiar si cearsafuri, ideale pentru schimb, de exemplu, cand versi din greseala cafeaua. Nu are rost sa schimbi toata lenjeria, in special daca abia ai infatat patul.

Tot aici vei regasi chiar si perne hipoalergenice daca ale tale au cam devenit incomode si te trezesti cu dureri cervicale. Sunt tratate antiacarieni, ceea ce inseamna ca tenul tau este mereu protejat si nu vei avea mancarimi sau iritatii ale pielii. Sunt ideale in special pentru cei ce sufera de alergii.

Intra pe gospodinavesela.ro si fa si tu o schimbare calitatii somnului tau.

Contact:  0770 894 788

contact@gospodinavesela.ro